- Podpora imunity pre pokojnú jeseň
- Staňte sa členom jedinečného klanu! Na Slovensko prichádza Clan Campbell.
- Zima prichádza, vaše vlasy ale nemusia trpieť!
- Aká bude farba roka 2025? Oceníte ju v jedálňach, obývačkách aj spálňach
- Nová séria spotrebičov Electrolux, ktorá sa postará o vašu bielizeň – starajte sa o to, na čom vám záleží
BURGER S PIKANT ŠPIRÁLOU
Pre všetkých milovníkov burgrov máme netradičný recept. Pikantné špirálovité klobásky na gril od Mecomu s obsahom mäsa 74% v kombinácii s rukolou, šampiónmi a gorgonzolou ste rozhodne ešte nejedli ale verte, že túto pochúťku si zamilujete.
Čas prípravy 20 minút.
Na 2-4 porcie budete potrebovať:
1 balenie Mecom Gril party klobásky pikant špirála
2 žemle
hrsť hnedých šampiňónov
1 cibuľa
2 PL hladkej múky
olej
2 PL gorgonzoly
2 PL BBQ omáčky
2 hrste rukoly
Postup
Žemle si rozkrojíme a ogrilujeme. Šampiňóny potrieme olivovým olejom, osolíme a ogrilujeme. Nakrájame na plátky. Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké kolieska. Tie rozoberieme a obalíme v múke. Takto pripravenú cibuľu opražíme v oleji. Uložíme na servítku nech vsiakne olej a osolíme.
Klobásky ogrilujeme. Žemle si natrieme BBQ omáčkou. Uložíme rukolu, šampiňóny. Na vrch položíme klobásku a dozdobíme gorgonzolou a cibuľou. Dobrú chuť!
Súťaž:
Koľko percent mäsa obsahuje Mecom Gril party klobásky pitant špirála?